Witam
Czy posiada ktoś może jakieś poradniki do SH-60 Seahawk od Aerosoft? Najlepiej żeby to były poradniki z przykładową trasą przelotu.
[FS2004] Aerosoft SH-60 Seahawk & Jayhawk
Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk
[FS2004] Aerosoft SH-60 Seahawk & Jayhawk
Ostatnio zmieniony pn 28 mar, 2011 19:16 przez SEBOS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
W manualu jest opis całego lotu, do tego są zadaje się opisy dwóch innych tras w osobnych pdfach.
Three complete documented training flights
* Systems and Automated Flight Control Systems: Learn to setup all systems and start the helicopter. After take-off you will head to a training area to experiment with the navigation system. You will also learn how to fly the helicopter fully automated in terrain following mode.
* Advanced navigation: Learn how to have the helicopter fly a route automatically and do a low visibility ILS landing.
* Zero visibility manual hover: Learn to hover the helicopter in a fixed location without ANY visibility (no other helicopter in FS can do this)
-
PZL Belfegor
- Moderator

- Skąd jesteś: Warszawa
To w końcu doświadczony czy amator, profesjonalnie czy własnymi słowami? Skoro manual i przykładowe loty z instrukcji Ci nie wystarczają, to poszperaj po stronie hovercontrol, po necie, na pewno coś się znajdzie...
Zapraszam do opcji Szukaj!
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Blaszak: MSI MAG B650 TOMAHAWK, Ryzen 7 7800X3D, DDR5 2x32GB, Arctic Liquid Freezer II 2x120, RTX4080S, W11
Źle to sformułowałem. Zazwyczaj manuale czytam by dowiedzieć się wszystkiego o maszynie, a tamten poradnik jest dla mnie niezrozumiały. Chodzi mi oczywiście o poradnik w stylu Artura Śliwy, opisujący wszystkie etapy od Cold & Dark po końcowe przyziemienie. Może na tej stronie coś będzie, dzięki.
Ostatnio zmieniony wt 29 mar, 2011 20:35 przez SEBOS, łącznie zmieniany 1 raz.

).