czy ktoś z Was testował tytułowy dodatek (jest to odpowiednik FSPAx)? Nigdzie na polskich forach nie znalazłem jakiekolwiek wątku poświęconego temu programowi – i zastanawiam się z czego to wynika …czy wg Was nie jest w ogóle wart uwagi, ma jakieś wady? Choć byłoby to zastanawiające, bo na zagranicznych forach bywa stawiany wyżej niż osławiony FSPax. Postanowiłem jednak napisać, aby przeczytać ewentualne opinie rodaków
Ja przymierzam się do niego dlatego, że – jak wspomniałem – niejednokrotnie jest bardziej rekomendowany z tej „dwójki”, ponadto boję się trochę kompatybilności FSPax z maszynami PMDG (też naczytałem się o różnych problemach z załadunkiem, tankowaniem, itp.), czy nawet z EZDOK Camera (otóż po instalacji demo FSPax, miałem problem z automatycznym uruchamianiem EZCA podczas startu FSX - wyrzucało jakiś błąd i w efekcie EZDOK nie działał; znalazłem wprawdzie obejście tego problemu).
Zatem… macie jakieś doświadczenie z przedmiotowym dodatkiem?
Wiem, jest demo i zamierzam potestować, jednak może jest coś o czym od razu powinienem wiedzieć
Łukasz