Falcon 50 CAEA

Ogólna dyskusja na temat FS2002, FS2004, FSX.

Moderatorzy: PZL Belfegor, RzEmYk

Awatar użytkownika
kaa
Cadet
Cadet
Skąd jesteś: EPWA

Falcon 50 CAEA

Post autor: kaa »

bardzo mi się ta maszynka podoba, ma też niezłą dokumentację i nie za wiele automatyki. sporo nią latałem i postanowiłem ją odrobinę poprawić. otóż miałem problem z odróżnieniem piątki od szóstki na panelu radiowym, więc trochę go powiększyłem. poza tym nieco powiększyłem panel górny i umieściłem go na środku, aby nie zasłaniał konsoli silników (żeby można kontrolować obroty i temperatury podczas rozruchu) i dodałem możliwość powiększania tej ostatniej. zmiany czysto kosmetyczne, ale lata się przyjemniej.

tak to wygląda:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

stąd można zassać mojego mini-moda (do wersji samolotu z VC) jakby był ktoś zainteresowany. :)

PS
właśnie zauważyłem, że są też starsze wersje tego modelu - łapcie tą co jest w "dobrych, darmowych".
tomcat
Jet 1st Officer
Jet 1st Officer

Post autor: tomcat »

"file not found", przeslij jesli mozesz - tomcat14@o2.pl
Awatar użytkownika
noker
Turboprop Captain
Turboprop Captain
Skąd jesteś: Puławy City

Post autor: noker »

na avsim jest tylko Falcon 50 CAEA do FS2000 i FS2002
to do niego ten mod?
czy ten samolot pod FS2002 będzie działał pod FS2004?
#Z390#i5 9600#64GB@3200MHz#MSI GTX1660 OC#Win10#MSFS#
polandcargo.pl
Awatar użytkownika
kaa
Cadet
Cadet

Post autor: kaa »

Ja śmigam pod FS2004 jak widać pod avatarem i działa. Przetestowałem wszystkie Falcony jakie znalazłem i lepszego nie widziałem. Co do mojego mini-moda to musiałbym go odszukać - dawno tą maszynką nie latałem, zresztą w ogóle od FS miałem (i właściwie dalej mam) przerwę. Jak będę miał chwilę to podlinkuję.
ODPOWIEDZ