Z głównego folderu kopiujemy suneffect.cfg do głównego katalogu FSX zastępując stary plik, zaś z katalogu texture kopiujemy pliki tekstur do katalogu texture w głównym katalogu FSX podmieniając stare tekstury.
Dzięki, teraz mam kwadratowe słońce z białymi kropkami, które wygląda jak reflektor na stadionie
Podesłałby ktoś oryginalne pliki słońca przed podmianą? Zapomniałem backup zrobić
EDIT: To chyba tylko raz już jest dobrze, piękne słońce
Przepraszam, nie dałem przecinka i tak wyszło. Chodziło mi o to, że już wszystko działa jak trzeba i że to chyba tylko raz było z tym kwadratowym słońcem. Teraz już mam piękne słońce.
Jeżeli masz FSX to nie wiem co się może dziać. Może poprostu Twój komputer ma kaprys, albo coś? ;p
Radził bym usunąć a potem z powrotem zainstalować słoneczko, może to coś pomoże.
Pozdrwaiam.
Fmm, zaciekawił mnie objaw tego kwadratowego słońca z artefaktami, dość długo latam z tym słońcem i nie było takiego problemu, wygląda mi to jakby w symulatorze były ustawione kolory na 16bit a nie na 32bit, albo coś ze sterownikami od k. graficznej.
Może się nie znam, ale sądzę, ze to jest problem "gryzienia się" karty graficznej ze słońcem. Poprostu nie chcą współpracować, innego powodu nie widzę.
Pozdrawiam.