bardzo mi się ta maszynka podoba, ma też niezłą dokumentację i nie za wiele automatyki. sporo nią latałem i postanowiłem ją odrobinę poprawić. otóż miałem problem z odróżnieniem piątki od szóstki na panelu radiowym, więc trochę go powiększyłem. poza tym nieco powiększyłem panel górny i umieściłem go na środku, aby nie zasłaniał konsoli silników (żeby można kontrolować obroty i temperatury podczas rozruchu) i dodałem możliwość powiększania tej ostatniej. zmiany czysto kosmetyczne, ale lata się przyjemniej.
tak to wygląda:
stąd można zassać mojego mini-moda (do wersji samolotu z VC) jakby był ktoś zainteresowany.
PS
właśnie zauważyłem, że są też starsze wersje tego modelu - łapcie tą co jest w "dobrych, darmowych".
Ja śmigam pod FS2004 jak widać pod avatarem i działa. Przetestowałem wszystkie Falcony jakie znalazłem i lepszego nie widziałem. Co do mojego mini-moda to musiałbym go odszukać - dawno tą maszynką nie latałem, zresztą w ogóle od FS miałem (i właściwie dalej mam) przerwę. Jak będę miał chwilę to podlinkuję.